Постижения


Първо място с "Предложение" на А. П. Чехов
Клубът по интереси "Руски театър и слово" на НПГВМ

10.06.2019 ·   Постижения

Не само наградите са важни за нас, но и удоволствието, че правим нещо значимо и се забавляваме... И израстваме по пътя към добротата и приятелството!


 

 

Отново награди за НПГВМ
VI Национален фестивал на руската поезия, песен и танц

23.04.2019 ·   Постижения

На 20 април 2019 г. в Регионална библиотека "Захари Княжевски" - Стара Загора се състоя Областния кръг на VI Национален фестивал на руската поезия, песен и танц. С награди се връщаме от поредния фестивал, в който взеха участие рецитаторите от Клуб "Руски театър и слово"! Андрей Казаков продължава с участие в Зоналния кръг на фестивала "Пусть всегда будет солнце"!


 

 

Почит на гениалния руски поет Александър Сергеевич Пушкин
РКИЦ, София

02.03.2019 ·   Постижения

В Мраморната зала на Руския културно-информационен център нашите рецитатори Андрей Казаков, Стилян Славов и Татяна Генкова с изпълненията си почетоха великия руски поет А.С. Пушкин . Специалната награда на Десетия Национален фестивал за рецитатори на руски език за емоционално въздействие и оригиналност спечели Татяна, да и е честита!


 

 

Младежкия поетичен фестивал на руски език „Поезията е моята държава“

17.11.2018 ·   Постижения

17 ноември 2018, София     С три награди се завърнаха учениците от Клуб „Руски театър и слово“ от Младежкия поетичен фестивал на руски език  „Поезията е моята държава“, посветен на 205- та годишнина от рождението на руския поет Фьодор Тютчев. Фестивалът се проведе по инициатива на Руския камерен театър и Московския културно- делови център „Дом на Москва в София“ в столицата на 17 ноември 2018 година.      Във фестивала участваха ученици от Бургас, В ...


 

 

Номинация за наградата "Анастасия Тошева"

01.11.2018 ·   Постижения

В навечерието на 1 ноември г-жа Патриция Ахчиева бе номинирана за отличието: Плакет "Анастасия Тошева" за работата си с учениците в Клуб "Руски театър и слово".


 

 

Успешна операция
Рядка диагноза

20.09.2018 ·   Постижения

Д-р Йорданка Хитова и д-р Иван Вълчев, преподаватели от НПГВМ "Иван Павлов", извършиха успешна операция при рядко срещана диагноза - обстипация на книжката при преживните животни.


 

 

Първия регионален театрален фестивал на руски език "Русская театралия"

15.06.2018 ·   Постижения

Регионална библиотека "Захари Княжевски" Актьори от клуб "Руски театър и слово" на НПГВМ "Иван Павлов" участваха в Седмицата на руския език, наука и култура и в Първия регионален театрален фестивал на руски език "Русская театралия".


 

 

„Не забравяйте, но не отмъщавайте!“
115 години от Преображенското въстание и 105 години от падането на Одринската крепост

04.06.2018 ·   Постижения

2-3 юни 2018, Ивайловград Тракийско дружество "Одринска епопея" - Стара Загора Класиране на ученическите конкурсни работи на ученици от НПГВМ „Иван Павлов“, град Стара Загора на Областния ученически конкурс „Не забравяйте, но не отмъщавайте!“, проведен по повод 115 години от Преображенското въстание и 105 години от падането на Одринската крепост и от Разорението на тракийските българи.


 

 

Областен и общински кръг на Ученически игри 2018
26-те ученически игри

21.04.2018 ·   Постижения

Деца, юноши и девойки от всички старозагорски основни училища и гимназии се включиха в състезанията по 9 вида спорт. Младите атлети се конкурираха в следните спортове: футбол, баскетбол, волейбол, бадминтон, хандбал, плуване, лека атлетика, шах и тенис на маса.


 

 

V Национален фестивал за руска поезия, песен и танц "Пусть всегда будет солнце"
Областен кръг

21.04.2018 ·   Постижения

На 21.04.2018 г. в Регионална библотека "Захари Княжевски" се проведе Областния кръг на Националния фестивал за руска поезия, песен и танц "Пусть всегда будет солнце", в който в раздел поезия - IV възрастова група (9 - 12 клас) нашите възпитаници Татяна Генкова и Стилян Славов от 9"а" клас взеха две III-ти места.


 

 
1 2 3

Национална професионална гимназия по ветеринарна медицина "Иван Павлов" - Стара Загора © 2019