Випуск 2015 на ПГВМ "Иван П. Павлов"
Сбогом, приятели!

14.05.2015 ·   Новини

На 14 май 2015 г. над 100 абитуриента от випуск 2015 на ПГВМ "Иван П. Павлов" - Стара Загора - казаха "сбогом" на своите учители и възпитатели в тържествената обстановка на Драматичен театър "Гео Милев". Младите хора целунаха знамето на училището и го предадоха в ръцете на своите последователи - единокласниците Иван Якимов, Валерия Христова и Нели Петрова.
Залата на театъра беше препълнена от превъзбудени ученици, щастливи родители и горди учители. За доброто настроение допринесоха не само талантливите изпълнения на гимназистите на ПГВМ "Иван П. Павлов" - Стара Загора, но и поздравите на нашите гости от НУМСИ "Христина Морфова" - Стара Загора, ОУ "Кирил Христов" - Стара Загора, НЧ "Св. Климент Охридски" - Стара Загора, Клуб за хип- хоп танци "BDH CREW".
Абитуриентите бяха поздравени от директора на училището - д- р Камен Ябълкаров, който изтъкна всички трудности и препятствия, преодолени през годините, но и постиженията на младите специалисти.
По традиция празникът завърши с кръшно българско хоро, завихрено от ученици и учители. Абитуриентите благодариха в стих на своите преподаватели и им поднесоха цветя и усмивки.Национална професионална гимназия по ветеринарна медицина "Иван Павлов" - Стара Загора © 2024