60 години ПГВМ -

Отиване към съдържанието

Главно меню:

60 години ПГВМ

Ресурси > Фотогалерия > Празници

Денят, в който отбелязваме шестдесетата година от основаването на ПГВМ "Иван П. Павлов" - Стара Загора, е празник не само за българското образование, но и за ветеринарномедицинската наука. Това е прекрасна възможност да се откъснем от динамиката на забързаното ежедневие, за да преосмислим натрупаните знания и опит през изминалите години. Възможност за оценка на постигнатите успехи в напрегнатата благородна работа при възпитанието и образованието на подрастващите поколения.
Обръщам се към учителите, служителите и работниците от ПГВМ "Иван П. Павлов" - Стара Загора и ги поздравявам за възрожденския плам в сърцата, за професионализма, за всеотдайността, за неуморния труд и стремежа към самоусъвършенстване!
Обръщам се и към нашите бивши и настоящи ученици, като им благодаря за доверието, което са ни гласували, за ученолюбието, любознателността и устремеността към усвояване на новото в областта на ветеринарната медицина и на общообразователните дисциплини!

Уважаеми колеги,
С основание можете да се чувствате достойни продължители на значимото дело на основателите на нашето училище!
Желая Ви нови сили и още по-голяма борбеност в благородния и изпълнен с предизвикателства път на учителя!
Бъдете все така достоен пример за съзидателността на науката и духовността!
Все така уверено водете нашите възпитаници към нови знания и умения!
Скъпи ученици,
Вярвайте на Вашите учители!
Те неуморно полагат усилия и творческо вдъхновение в съчетание с нужните професионални качества, за да Ви помогнат да достигнете подготвени онзи момент, в който ставате пълноправни и свободни личности, достойни граждани на Република България и на европейската общност.
Желая Ви да сте все така ученолюбиви, любознателни, устремени към новостите на нашето съвремие и към бъдещето, което е Ваше!

Успешна реализация в избраната от Вас професия!
Нека всички с чувство на признание, гордост и удовлетворение усетим радостта от празника ни - 60 години ПГВМ "Иван П. Павлов" - Стара Загора!

Д-Р КАМЕН ЯБЪЛКАРОВ
ДИРЕКТОР НА ПГВМ "ИВАН П. ПАВЛОВ" -  СТАРА ЗАГОРА

25 септември 2009 г.

 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню